De Bruin

Modehuis de Bruin bestaat ruim 60 jaar!

Modehuis de Bruin is al meer dan 60 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving. Met een altijd uitgebreide collectie eigentijdse damesmode voor jong en oud, weet Modehuis de Bruin klanten al meer dan een halve eeuw voor zich te winnen. Het assortiment dameskleding kenmerkt zich door de unieke combinatie van stijlvolle maar betaalbare topmerken. De verscheidenheid in prijsniveau zorgt ervoor dat deze collectie voor velen betaalbaar is. Ongeacht of u nu op zoek bent naar comfortabele kleding voor elke dag, of voor een speciale gelegenheid.

Centraal bij Modehuis de Bruin staat de persoonlijke begeleiding en de uitgebreide aandacht voor de klant. Daarnaast geeft het deskundige verkoopteam u volop de ruimte om ongedwongen de collectie te bekijken en te passen.

Klantenvoordeel

Als klant spaart u met het klant-systeem automatisch voor aantrekkelijke kortingen. Heel gemakkelijk, zonder pasje. En u wordt op de hoogte gehouden van andere voordelen.

 

Historie

 

Modehuis de Bruin is een echt familiebedrijf met een rijke historie. In 1958 openden Jan en Ali de Bruin de deuren van ‘De kabouter’ in Gorinchem; een echte dorpswinkel met voornamelijk baby- en kinderkleding. Op 18 november 1968 – gelijktijdig met de officiële opening van het winkelcentrum – volgde een tweede filiaal op de Helftheuvel in Den Bosch. Een kleine vijftig jaar later is de winkel in Gorinchem verdwenen, de naam gewijzigd in Modehuis de Bruin, en zijn de baby- en kinderkleertjes definitief ingeruild voor damesmode.

Maar een op en top familiebedrijf is het nog altijd! De dagelijkse leiding is op dit moment in handen van Jan en Ali’s zoon Gery de Bruin, die samen met zijn echtgenote Hetty de volgende generatie alweer klaarstoomt voor de toekomst!